Klett Verlag d.o.o. • PONS • PONS Poslovna komunikacija

  PONS Poslovna komunikacija
  PONS Poslovna komunikacija

  PONS Poslovna komunikacija : PONS Poslovna komunikacija

  Cijena: 136 kn

  engleski, njemački
  Sporazumijevanje s inozemstvom pismima, uz pomoć emaila i telefonom

  Jezični priručnik obuhvaća sva bitna područja poslovnog sporazumijevanja. Naučit ćete kako formulirati pitanja na stranim jezicima, kako primiti i poslati narudžbenice, sastavljati cjenike, određivati uvjete plaćanja i uvjete dospijeća, sklapati ugovore, slati zahvalnice i opomene, pozivati partnere u posjet, rezervirati prostorije za konferencije, ugovarati sastanke i još mnogo toga i to i u pisanom i u usmenom obliku.

  Priručnik će Vam pomoći i u uspješnom vođenju poslova u inozemstvu jer obuhvaća i smjernice vezane uz sastavljanje životopisa, ponudu radnih mjesta i prihvaćanje poslovnih ponuda.

  Knjiga ima dvadeset i četiri poglavlja, s uputama i obrazloženjima na hrvatskom jeziku, riječima koje valja naučiti, tablicama i brojnim praktičnim primjerima. Svako poglavlje završava vježbama za utvrđivanje gradiva.

  Na kraju priručnika nalaze se važni dodaci najvažnije fraze, objašnjenja kratica, dvojezični rječnik i rješenja zadataka.

  Knjiga ima dvjestotinjak suvremeno dizajniranih stranica u boji.

  
  Vijesti
  10 godina s Vama!
  Izdavačka kuća KLETT VERLAG d.o.o., Zagreb prisutna je na hrvatskome tržištu od travnja 2004. godine. Uz prepoznatljiv PONS program za učenje stranih jezika, KLETT udžbenike za učenje njemačkoga jezika u osnovnim i srednjim školama te PLONK i ZNAM ZA ... Pogledajte više
  Novi kompleti za novi odabir 2014./15. - prilagođeni vama!
  Za novi odabir 2014./15. pripremili smo prvi i jedini niz međunarodnih udžbeničkih kompleta Wir+, Direkt neu i Team Deutsch neu, koji su usklađeni s hrvatskim Nastavnim planom i programom.Pozivamo vas da ih pregledate i prijavite se za prezentaciju u vaš... Pogledajte više
  iklett
  NOVI ODABIR
  Direkt neu
  Pogledajte više...
  Team Deutsch neu
  Pogledajte više...