Klett Verlag d.o.o. • PONS • Dječji slikovni rječnik

  Dječji slikovni rječnik - engleski

  Dječji slikovni rječnik: Dječji slikovni rječnik - engleski

  Cijena: 149 kn

  Idealan rječnik za vaše dijete.

  Uz pomoć ovog rječnika djeca u osnovnoj školi otkrivaju i uče engleski jezik lagano i uz igru: s djecom Lily i Benom te Muffinom, Benovim malim nestašnim psom.

  Ovdje ćete vi i vaša djeca pronaći 700 najvažnijih riječi u 22 poglavlja kao što su: "Me, my family and friends", "At school", "Hobbies and sports", "Animals" i "Christmas".

  Djeca samostalno izgovaraju svoje prve rečenice: dijalozi, na primjer: "My name is" između Bena i njegovih prijatelja mogu se slušati na audio CDu i direktno ponavljati za njima.

  Ilustracije primjerene uzrastu pomažu prilikom učenja i čitanja.

  Proizvode možete naručiti preko stranice www.profil-klett.hr

  
  Vijesti
  10 godina s Vama!
  Izdavačka kuća KLETT VERLAG d.o.o., Zagreb prisutna je na hrvatskome tržištu od travnja 2004. godine. Uz prepoznatljiv PONS program za učenje stranih jezika, KLETT udžbenike za učenje njemačkoga jezika u osnovnim i srednjim školama te PLONK i ZNAM ZA ... Pogledajte više
  Novi kompleti za novi odabir 2014./15. - prilagođeni vama!
  Za novi odabir 2014./15. pripremili smo prvi i jedini niz međunarodnih udžbeničkih kompleta Wir+, Direkt neu i Team Deutsch neu, koji su usklađeni s hrvatskim Nastavnim planom i programom.Pozivamo vas da ih pregledate i prijavite se za prezentaciju u vaš... Pogledajte više
  iklett
  NOVI ODABIR
  Direkt neu
  Pogledajte više...
  Team Deutsch neu
  Pogledajte više...